Kupovina igara


Sa ponosom mogu da objavim da sam napravio ugovor o saradnji sa sajtom GOG.COM (nekadašnji Good Old Games). Kada sam pokrenuo ovaj sajt cilj mi je bio da na jednom mestu igrači mogu naći sve što im je potrebno: koje su igre dobre, kada izlaze, razne zanimljivosti kao i gde mogu da se kupe.

Sajt GOG.COM je kreiran od strane igrača za igrače. Povezali su se sa izdavačima igara, kako onim koji kreiraju sadašnje aktuelne naslove, tako i sa onima koji su objavili neke starije igre. Takve igre su preradili kako bi radile na novijim operativnim sistemima. Iz tog razloga sam i želeo da ostvarim saradnju sa njima, kako bi posetiocima ovog sajta bili dostupni stari i novi naslovi. Izuzeta mi je čast što su ljudi iz GOG.COMa uvideli potencijal koji ovaj sajt ima i dogovor je sklopljen za nekoliko dana a mnogi sajtovi čekaju mesecima da dobiju status njihovog saradnika.

Kupovina igara preko GOG.COM sajta je DRM-free. Šta to znači?!? DRM je skraćenica za Digital R]ights Management, što znači da kada jednom kupite igru sa GOG.COM sajta ona je vaša i možete da je instalirate kada, gde i koliko puta poželite.

Takođe, za mene bita stvar. Kupovina igara preko linkova koji su ovde postavljeni omogućava da dobijem mali procenat i na taj način pomažete da ovaj sajt traje.