Battlefield 1


Battlefield 1 će izaći širom sveta 21.oktobra 2016.godine za Xbox One, PlayStation 4 i preko Origina na PC-ju.

U daljini vidite avion koji se raspada pod vatrom mitraljeza, njegovi ostaci u kiši šrapnela padaju na London. U ratom razrušenoj francuskoj na istoku, strašni tenkovi prave rupe i zidu dok prelaze preko zgarišta. Na jugu, kada se prođe italijanska obala u plamenu, čovek juriša preko dina arapske pustinje, naoružan do zuba najmoćnijim oružjem koji je svet ikad video. Ovo Battlefield 1 prikazuje tragediju Prvog svetskog rata.

Cilj Battlefield 1 je bio da se kreiraju neke od najvećih i najdinamičnijih bitaka u u istoriji FPS-a u okruženju koje obožavaoci najviše vole u ovom serijalu. Jedna od stvari koja čini Prvi svetski rat tako fascinantnom epohom je koliko je u stvari bio napredan. Sve što znate o konfliktima koji su se dešavali posle njega, od masivnih bitaka na zemlji, vazduhu i moru, preko moćnog i efikasnog oružja, sve je bilo zastupljeno i u njemu. Tenkovi, avioni, mitraljezi, artiljerija – dosta tehnologije koju ste koristili u predhodnim Battlefield igrama je usavršeno u toku ove ere, što je omogućilo da opet zasija DNK klasičnog Battlefielda.

Bićete u prilici da se pridružite masivnim bitkama sa 64 drugih igrača, i doživite trenutke gde je stari svet uništen, kako bi se stvorio neki novi. Uništavanje će se podići za nekoliko nivoa, tako da se mogu očekivati neka iznenađenja na bojnom polju.

Ako ste nestrpljivi da se dočepate Battlefield 1 nećete morati da čekate još dugo. Za vreme EA Play događaja od 12. do 14. juna u Los Anđelesu i Londonu, biće otkrivene prve scene iz igre a posetioci će imati prilike da i sami probaju igru.Battlefield 1

Battlefield 1

EA Play neće biti jedina mogućnost da probate igru pre njenog izlaska. Biće još drugih opcija u mesecima koji nam dolaze, uključujući i Open Betu (o kojoj možete dobiti više informacija ako se prijavite za Battlefield Insider). Članovi koji koriste EA Access i Origin Access će takođe biti u prilici da igraju određeni vremenski period pre izlaska igre. A ako naručite Early Enlister Deluxe Edition, možete da krenete sa igranjem od 18.oktobra.2016. godine, tri dana pre oficijelnog datuma izlaska.

Izvor: battlefield.com

Leave a comment