May the 4th be with you!


Verovatno ste u toku jučerašnjeg dana mnogo puta čuli “May the 4th be with you!”, ali možemo da ga spomenemo još jednom jer je Shacknews izbacio istoriju otkazanih Star Wars igara koja uključuje i nekoliko role-playing igara, uključujući i jedan naslov koji je digao mnogo prašine ali nikad nije ugledao svetlost dana, Star Wars: Knights of the Old Republic III.

May the 4th be with you! VS Revenge of the Fifth

May the 4th be with you! VS Revenge of the Fifth

Knights of the Old Republic se i dalje smatra jednim od najboljih Star Wars igara svih vremena zahvaljujući borbi, prikazu i izuzetnoj priči. Drugi deo je stekao manju popularnost, mada je ostao upamćen kako solidan nastavak.

Treća KotOR igra je bila u fazi koncepta u jednom trenutku, ali je odbačena iz nepoznatih razloga. BioWare developeri su od tada pokazali interesovanje za pravljenje Knights of the Old Republic III, a vlasništvo EA nad Star Wars video game licencom daje nadu da će se ovaj projekat ostvariti. Naravno, moraćemo da sačekamo i vidimo šta se dešava.

Do tada, možete da igrate skoro sve Star Wars igre uključujući KotOR i KotOR 2 po veoma niskim cenama preko GOG sajta sa čak 75% popusta

 

Leave a comment