Anthem ušao u Alpha fazu


Anthem je novi online multiplayer akcioni RPG na kome radi Bioware, a juče je na njihovom blogu izašla informacija da je igra ušla u alfa fazu. Datum izlaska je već pomeran, i sada se očekuje da 22. februara 2019. igrači budu u mogućnosti da uđu u svoja Javelin odela.

U svom blogu, Casey Hudson, dugogodišnji član Biowarea, opisuje da je atmosfera oko ove igre slična kao pred izlazak jedne legende, Baldur’s Gate-a, na kojoj je radio pre dvedeset godina. Bioware je tada uspeo da stvori temelj za serijal koji je zlatnim slovima upisan u istoriju igara. Da li će Anthem imati sličnu sudbinu, videćemo u februaru sledeće godine.

U Anthemu se udružujete sa još tri igrača, kako bi istraživali i lakše prebrodili sve prepreke koje vam igra sprema. Da li će ta obavezna multiplayer komponenta biti prihvaćena kod igrača, veliko je pitanje. Dizajneri su želeli da svi igrači, bez obzira na mesto odakle se konektuju u igru, imaju isto igračko iskustvo, u smislu dana i noći kao i okoline. To je od izuzetnog značaja jer se određeni događaji dešavaju samo danju ili noću. Takođe su se potrudili da lako nađete svoje saborce. Nešto kao u Ready Player One filmu.

Anthem

Anthem

Ako vam se sviđa ova ideja, možete da spremite svog PC ljubimca za najbolji doživljaj igre. Sistemski zahtevi su:

Minimalni sistemski zahtevi za Anthem:

OS: 64-bit Windows 10
Procesor: Intel Core i5 3570K 3.4 GHz / AMD FX-8320 3.5 GHz
Memorija: 8 GB
Grafika: Nvidia GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R9 380
DirectX: 11
Prostor na hardu: 50 GB

Preporučeni sistemski zahtevi za Anthem:

OS: 64-bit Windows 10
Procesor: Intel Core i7 6700K 4 GHz / AMD Ryzen 3 GHz
Memorija: 16 GB
Grafika: Nvidia GeForce GTX 1060 8GB / AMD Radeon RX 480 8GB
DirectX: 11
Prostor na hardu: 50 GB

Leave a comment