BANDAI NAMCO se udružuje sa francuskim ISKN-om


BANDAI NAMCO Entertainment i francuska tehnološka firma ISKN su 20.maja 2019. objavili partnerstvo koje će imati za cilj kreiranje kreativne zabavne platforme za celu porodicu. Vođeni BANDAI NAMCO Entertainment Europe (BNEE), ova saradnja bi trebalo da uskladi najveću snagu kod obe kompanije kako bi se tržištu ponudio do sada neviđeni ekosistem za zabavu, koji će biti dostupan u toku 2019. godine.

Kako imaju iskustvo koje se dopunjuje, dve kompanije će zajedno raditi kako bi iskoristili ISKN-ovu višestruko patentiranu tehnologiju za proširenu interakciju i BANDAI NAMCO Entertainmentovo znanje, kako bi se razvili jedinstveni proizvodi koji će biti zabavni, kreativni i duboki.

“BANDAI NAMCO Entertainment je uvek u potrazi za uzbudljivim partnerima kako bi omogućili svima zabavu.” komentar je potpredsednika za izdavanje u BNEE, Herve Hoerdta,, “Saradnja našeg odeljenja za inovacije sa ISKNom nam je pomogla da razmišljamo drugačije i osmislimo novi način zabave, interakcije i kreativnosti za nove generacije”

“Oslobađanje kreativnosti i mašte je u srži naše tehničke DNA. Jedva čekamo da dodamo više zabave i inovacija u živote porodica širom planete!” izjavio je Jean-Luc Vallejo, suosnivač i generalni direktor ISKN-a. “Rad sa velikom kompanijom iz oblasti zabave, kakva je Bandai Namco pretstavlja odličnu priliku da stvorimo ambiciozan proizvod i poremetimo sadašnje tržište.”

Zvanično saopštenje o saradnji će se održati 24.jula 2019. tokom trajanja događaja The Toy Insider’s Sweet Suite 2019 u New York-u.

Leave a comment