Battle for Azeroth – Nova WoW ekspanzija


Battle for Azeroth je nova ekspanzija za World of Warcraft, koja izlazi 14. avgusta. Po sedmi put će se Alijansa i Horda sukobiti zbog globalne kontrole u Blizzardovom online multiplejer RPG hitu.

U ovoj ekspanziji ćete putovati na kontinente Kul Tirasa i carstvo trolova Zandalara, kao i Uncharted. Istraživaćete neotkrivene teritorije kroz ekspedicije na ostrva prepuna gusara i blaga. Regrutovanje novih „savezničkih rasa“, formiranje borilačkhih frakcija na bojnom polju, itd. samo su neke od novina. Tu je i level-cap do 120 nivoa, co-op mod za 20 igrača, novi resursi i pregršt novih dropova, a detalje možete pogledati u traileru:

Na zvaničnom sajtu ( www.worldofwarcraft.com/battleforazeroth ) je dostupan pre-purchase ove ekspanzije koji igračima pored dobijanja level-110 Character Boost opcije, koju mogu odmah da koriste, pruža mogućnost da odmah započnu svoj put i regrutovanje prve od četiri nove „savezničke rase“, dok će ih u ovoj ekspanziji biti ukupno biti čak šest.  Što se tiče Horde to su Zandalari Trolovi, Nightborn Elfovi i Highmountain Taurene; a što se tiče Alijanse, igrači će imati priliku da igraju kao Dark Iron Dwarfovi, Void Elfovi (predvodi ih Aleria Windrunner) i Lightforged Draenai.

Leave a comment