Battlefield 5 dobio datum izlaska


Battlefield 5 je sinoć najavljen od strane EA, a ovaj nastavak nas vraća u Drugi svetski rat a donosi nam i kooperativni mod Combined Arms i epski Grand Operations. Battlefield 5 izlazi 19.oktobra 2018. godine za PC, Play Station 4 i XboX One.

Novi Battlefield takođe nosi i unapređeno vizuelno iskustvo sa zapanjujućim okruženjima i ratištima, koja će produbiti interakciju igrača sa okruženjem i samom igrom.

Battlefield 5 Screenshot

Battlefield 5 Screenshot

Novina je da sav dodatni sadržaj dolazi besplatno kroz tzv. Tides of War zakrpe,  a jedini dodatni sadržaj koji će se naplaćivati će biti kozmetika. Igra neće imati season pass niti plaćene ekspanzije.

Battlefield V multiplayer mod produbljuje igračko iskustvo franšize pomoću uverljivih prikaza bitke iz Drugog svetskog rata koji bliže dočaravaju snagu borbe. Vojnici igrača sada mogu lakše da koriste stacionarno oružje, grade utvrđenja i zaklone i popravljaju ratno razorene strukture kako bi bojno polje pretvorili u prednost igrača.

Igračima će na raspolaganju biti singlplejer kampanja War Stories, koja se vraća iz Battlefield i prikazaće nekoliko manjih priča, pa će igraći moći da dožive živopisne priče o ljudskoj drami.

Igrači će pored toga moći da iskuse i borbu po zamrznutim pejzažima Norveške, a za one koje više vole toplije predele tu je epizoda na obodu pustinje vrele Severne Afrike.

 

Leave a comment