Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Private Beta


Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Private Beta će u toku ove nedelje omogućiti igračima, na raznim platformama, da se oprobaju u međusobnim borbama. Kako je svet poludeo za Battle Royale igrama, nije ni čudo što Activision želi da se popne na taj voz svojim Blackout modom.

U Blackoutu će se pojaviti neki najpoznatiji likovi i mape iz Black Ops, Black Ops II, Black Ops III i Black Ops 4 igara. Private Beta će uključiti i nove likove uključujući Masona, Reznova i Woods; Zombi karaktere Richtofen i Takea; Specialce Crash, Battery i Seraph. Mape na kojima će se odigravati ove borbe do poslednjeg su one koje su se pokazale kao najomiljenije među igračima, poput Nuketown, Firing Range, Raid, Carga i mnogih drugih.

 

Igrači koji su već skinuli igru i odigrali nedavnu Multiplayer Beta, ili koji su nabavili pre-ordered Call of Duty: Black Ops 4, dobiće pristup Black Ops 4 Blackout Private Beta verziji. Na Activision Beta sajtu mogu doći do svojih pristupnih kodova i ostalih podataka koji su im potrebno za igranje.

Za igrače Play Station 4, Beta je već počela juče u 19h po našem vremenu (CET), dok će za PC i Xbox igrače ona početi u petak 14. septembra i trajaće do ponedeljka 17. septembra u 19 časova.

Leave a comment