Dobrodošli na E3 insider 2016!


E3 je extravaganza video igara! Spektakl! Ratni poklič svih pasioniranih igrača. Šta god mislili o njemu, Electronic Entertainment Expo je najvažniji i najisčekivaniji događaj u industriji video igara. 14. juna 2016. godine, Entertainment Software Association (ESA) startuje ovogodišnju konferencija u Convention Centru u Los Anđelesu, koji će još jednom biti domaćin najvećim objavama iz sveta video igara.

Bez obzira da li ste na licu mesta ili pratite od kuće, E3 Insider će vam služiti kao oficijelni vodić, pri svakom koraku.

Ove godine, usudili smo se da probamo neke nove stvari. Samo ovde, daćemo vam neke ekskluzivne snimke iza scene o tome kako se pravi jedan ovako grandiozan događaj. Uz to, očekujte video snimke, trejlere, novosti, slike iz igara, konferencije za novinare, uživo fotografije i još mnogo toga!

Dok se spremamo da vam pokažemo neke stvarno dobre stvari (koje su pod ključem do početka konferencije koja kreće 14.juna), nadamo se da ćete uživati u nekim filmovima koje smo do sada prikazali, poput govora Mike Gallaghera, direktora ESA asocijacije na skorašnjem D.I.C.E. Samitu, pogled na to kako dobrotvorna organizacija Extra Life omogućava igračima da pomognu bolesnoj deci, prikaz najboljih igara iz prošle godine i ekskuzivne snimke iza scene kako je Convention Centar u Los Anđelesu pretvoren u E3 (možete videti na snimku ispod).

Takođe smo veoma uzbuđeni zbog E3 Live 2016 –  novi događaj za igrače koji organizuje ESA, a koji će se dešavati paralelno sa samom konferencijom. Oni koji budu posećivali mogu očekivati nešto veoma specijalno – a čaki i oni koji ne budu na vreme kupili karte za E3 Live (brzo se prodaju!), moći će da prisustvuju Pokémon Symphonic Evolutions live koncertu, za koji su karte u prodaji.

Ovo je velika godina za E3, i mi smo ponosni što smo deo njega. Nadamo se da će vam E3 Insider biti prva stanica za novosti, medije, događaje a nadamo se da ćemo vas iznenaditi i nekim sadržajima koje nećete naći ni na jednom drugom mestu.

Izvor: e3insider.com

Leave a comment