DOOM


DOOM je najnoviji, četvrti nastavak iz serijala legendarne FPS horor pucačine, čiji se izlazak očekuje 13.5.2016. godine. Izaći će za Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One. I za ovaj nastavak su zaduženi ljudi iz id Software uz pomoć Bethesda Softworks kao izavača.

DOOM

DOOM

U ovom delu kao i kod ranijih, akcenat je bačen na adrenalinsku akciju. Nema skrivanja iza zaklona, nema regeneracije. Samo maksimalno napucavanje. Što ste agresivniji i samoubilački jurišate, to vam igra više vraća. U id Softwareu su to nazvali “push forward combat”. Kao i u predhodnim delovima, arsenal oružja će biti ogroman a pojaviće se i poznati protivnici poput Cyberdemona, Renevanta i Mancubusa.

DOOM je od svog prvog dela iz daleke 1993. godine sinonim za akcionu, blood and gore, pucačinu koja drži igrača na rubu stolice. Ako volite krvave igre, prepune demona koje ćete seckati na paramparčad i farbati zidove njihovim delovima, ovo je prava igra za vas. Precizan datum izlaska tek treba da bude potvrđen. Više informacija o igri možete naći na oficijelnom sajtu.

Leave a comment