Eve Online


Eve Online sa poslednjom ekspanzijom zvanom Ascension postaje besplatan svemirski MMO. Tim koji stoji iza igre, CCP je sve objasnio na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

Ascension sada svrstava igrače u dve različite kategorije. Igrači iz Omega clone kategorije se ponašaju kao sadašnji korisnici koji plaćaju, sto im omogućava neograničen pristup veštinama i treninzima. Za ovakvo igranje je potrebno da se mesečno izdvoji 15 dolara.

Alpha clone karakteri, sa druge strane, predstavljaju novi “osnovni” doživljaj za one koji žele da igraju bez plaćanja. Ti igrači imaju mogućnost da treniraju i koriste specifične veštine kako bi upravljali brodovima, trgovali i istraživali ogtomni svet u Eve Online.

Dodatno, sam gameplay Eve-a je osvežen, sa novim igračkim iskustvom koji se zove Inception. On sadrži mentora sa potpunom glasnovnom podrškom, novi korisnički interfejs i priču sa novim oblastima.

Eve Online: Ascension je danas izbačen za PC. Može se igrati besplatno preko Steama. Ako želite malo dodatne pomoći, možete platiti $20 za Core Starter Pack i $50 za Premium Edition. Važno je da se zna da kupovinom jednog paketa isključujete mogućnost kupovine drugog.

Leave a comment