Kingdom Come Deliverance


Kingdom Come Deliverance je RPG igra smeštena u 15. vek u srednjovekovno kraljevstvo Bohemiju, sa akcentom na istorijsku preciznost i realan prikaz tadašnjeg života.

Borba na konju

Borba na konju

Igra će biti za jednog igrača. Kreirana je sa istorijski preciznim oklopima i oružjem, tehnikama borbe i zamkovima koji su stvarno postojali a čije je prebacivanje u virtuelni svet odrađen uz pomoć istoričara i arhitekata. U igri će se naći i muzika iz tog perioda koju su snimili češki muzičari prema srednjovekovnim zapisima. Igra je planirana za leto 2016. godine za PC a malo kasnije za konzole, ali postoji mogućnost da se izlazak PC vezije odloži. PR menadžer Warhorse Studia Tobias Stolz-Zwilling izjavio je:

“Ideja je bila da se igra za PC izda u leto a zatim da se izvrši izbacivanje verzije za konzole. Trenutno smo i dalje nezavisni razvojni tim ali smo u pregovorima sa nekoliko izdavača jer nam je potreban neko ko bi igru uveo u prodavnice, tako da nam je izdavač neophodan, a svi traže da se odradi sinhronizacija sa izbacivanjem konzolnih verzija. Još smo u pregovorima, tako da ćemo videti.
U najboljem slučaju po vas, biće u leto ove godine za PC verziju a zatim za konzole; ako izdavač želi da istovremeno izbacimo sve verzije, trebalo igra vidi svetlost dana recimo, do kraja godine, tako da ćemo da vidimo.”

Kingdom Come Deliverance počinje tako što igrač, mladi kovač, gubi sve u ratu. U želji da ispuni poslednju želju umirućeg oca, sudbina ga upliće u centar zavere kako bi spasio kidnapovanog Kralja i sprečio krvavi konflikt.

Srednjovekovno selo

Srednjovekovno selo

Možete lutati svetom, boriti se kao vitez, kriti se poput uhode, ili koristiti šarm barda, kako bi ubedili ljude da vam pomognu. Zaronićete u duboku nelinearnu priču Daniela Vávre, dizajnera koji je nagrađivan za rad na Mafia serijalu. Borbeni sistem iz prvog lica dozvoljava da koristite mač ili luk u ogromnim bitkama. Sve ovo upakovano u CryEngine 3 garantuje dane zabave u udaljenom kraljevstvu koje nekad beše.

Leave a comment