Lansirana demo verzija PES 2019


Konami Digital Entertainment je objavio demo verziju PES 2019. Fanovi mogu da probaju nove modove i pre zvaničnog izlaska igre 30. avgusta za PlayStation 4, Xbox One i PC preko Steama.

Na stadionima FC Barcelona-Camp Nou i FC Schalke 04 – Veltnis Arena, može da se igra egzibicioni mec, ofline CO-OP mode I online brzi meč. Fanovi imaju izbor od 12 timova uključujući i Liverpool FC, FC Barcelonu i Inter iz Milana, plus repezentacije Argetine I Francuske.

PES 2019 na poznat način nastavlja da razvija igru sa novim poboljšanjima koja uključuju vidljivi umor igrača, koji će uticati na performanse i ponašanje igrača na terenu, novu mehaniku šutiranja i poboljsano kretanje lopte sa unapredjenim vizualnnim efektima.

PES 2019

PES 2019

PES 2019 sadrži jos veći izbor licenciranih klubova i liga, dok će “myClub” opcija pretrpeti najveće izmene do sada, podrzavajući novi sistem karata. Na ovogodišnjoj naslovnoj strani će biti istaknuti Philippe Coutinho, zvezda FC Barselone, kao globani ambassador, dok će na posebnoj ediciji biti jedan od najboljih engleskih fudbalera David Beckham.

Jonas Lygaard, Direktor brenda i poslovnog razvoja u preduzeću Konami Digital Entertainment B.V. je izjavio:

“Vrlo smo uzbudjeni što konačno možemo da podelimo PES 2019 demo verziju sa našim fanovima. Demo verzija sadrži neke od najvećih svedskih timova I najpoznatijih igrača, I mada je ovo samo uvod u novu verziju igre, mi verujemo da će ova edicija PES-a veoma zainteresovati igrače koji žele da iskuse igru u realnim situacijama.”

PES 2019 će biti dostupan od 30. Avgusta na PlayStation 4, Xbox One  i PC STEAM. Prilikom izlaska igre biće dostupno i digitalno Legend izdanje koje će u sebi imati više “myClub” sadržaja.

Leave a comment