Modern Warfare otvorena beta


Modern Warfare otvorena beta stiže u septembru kada će igrači moći da testiraju crossplay – zajedničko igranje igrača sa različitih igračkih platformi

Juče, 1.  avgusta  2019. godine, Activision i Infinity Ward su svim igračima premijerno prikazali uzbudljiv trejler multiplayer komponente igre Call of Duty: Modern Warfare. Ovaj naslov koji će se naći u prodaji 25. oktobra 2019. godine, će fanovima pucačina iz prvog lica, fanovima Call of Duty serijala i svim ostalim gejmerima dati pristup ultimativnom bojištu za više igrača. Prve detalje multiplayera u Modern Warfareu su tokom prenosa uživo prikazali neki od najpoznatijih i najpopularnijih svetskih streamera. Igrači će sledećeg meseca imati priliku da se sami oprobaju u borbi, kada Modern Warfare beta postane pristupačna svima.

Novi Call of Duty je osvojio “Best Online Multiplayer” nagradu na ovogodišnjem E3 festivalu, od strane gejmerskih kritičara i doneće nam potpuno nove nivoe strateške i taktičke igre. Tu su novi i stari modovi, mape koje podržavaju i epske bitke od preko 100 igrača i još mnogo toga.

Fanovi serijala već sada mogu da pre-orderuju Call of Duty Modern Warfare i dobiju ekskluzivni raniji pristup beti koja će biti održana po sledećem kalendaru:

  • PlayStation 4 ekskluzivna beta
    • 12 i 13 september (Early Access, PlayStation 4)
    • od 14 do 16 septembra (open beta, PlayStation 4)

  • Beta sa testiranjem crossplaya
    • 19 i 20 septembar (early access, PC and Xbox One; Open Beta, PlayStation 4)
    • od 21 do 23 septembra (open beta, PlayStation 4, PC, Xbox One)

Leave a comment