Patrik Stjuart će biti narator u My Memory of Us


Patrik Stjuart (Patrick Stewart) glumac poznat po Star Trek i X-Men filmovima, biće narator u platformeru My Memory of Us, poljskog studija Juggler Games.

Sve što je lepo, kratko traje. Tako i u ovoj igri, vreme mira i blagostanja je stvar prošlosti. Počeo je rat, a Zli Kralj pustoši grad dok su njegovi robot ratnici svuda. Građani su razdvojeni, a neki su označeni i proterani sa svojih ognjišta, na mesto koje je zapečaćeno i odvojeno od ostatka grada velikim zidom. Srećom deca koja su ovako odvojena nisu sama. Imaju jedni druge. Njihovo prijateljstvo ih drži zajedno iako sudbina želi da ih razdvoji. Ovo je priča koja pokreće igru My Memory of Us.

U igri vodite dva lika, dečaka i devojčicu, sa specifičnim sposobnostima koje se dopunjuju. Na taj način mogu se prevazići sve prepreke.

Igra je inspirisana događajima koji su se dešavali tokom Drugog svetskog rata u Poljskoj. Zato će se tokom igre naći razne reference na stvarne ljude i događaje.

Iako je priča interesantna, dovođenje Patrika Stjuarta može samo da pomogne u prodaji. Za više informacija, možete pratiti zvaničnu stranu igre.

My Memory of Us izlazi 9. oktobra 2018. godine za PC, Play Station 4 i Xbox One.

My Memory of Us

My Memory of Us

Leave a comment