Objavljen datum izlaska za Call of Duty: Black Ops 4


Call of Duty: Black Ops 4 je najnoviji deo jednog od najpoznatijih serijala u istoriji FPS igara, čiji se izlazak očekuje 12. oktobra 2018. za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Imaće potpuno otimizovanu PC verziju koja će po prvi put u istoriji Call of Duty biti dostupna na Blizzardovoj online gaming platformi Battle.net.

Ono što je novo u Black Ops 4 jesu tri različita moda igre: multipayer, zombi i blackout. Izostanak single player moda zamenjen je sa novinom, blackoutom.

MULTIPLAYER

Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer iskustvo donosi najviše taktike do sada. Pružajući istrajna, utemeljena borbena iskustva, Black Ops 4 multiplayer je našao mesto između Black Ops-a 2 i Black Ops-a 3 praveći sponu između Specijalaca i njihovih „tamih priča“. Multiplayer je u ovom serijalu podignut na viši nivo, osmišljen da ponudi više izbora i nagradi različite stilove igranja i stvori jos intezivnije takmičarsko iskustvo.

SPECIALICI
Specijalci se vraćaju na velika vrata: oružje i oprema su pravljeni specijalno za svakog od njih, tako da kombinovanjem specijalaca na osnovu njihovog načina igranja i moda igre donosi nove nivoe strategije i kreativnosti tima – navodeći nas da je sve u sinergiji.
• Call of Duty: Black Ops 4 ima kombinaciju novih i unapređenih Specijalaca, od kojih svi imaju različite borbene profile i sposobnosti.

Call of Duty Black Ops 4_multiplayer

Call of Duty Black Ops 4 multiplayer

TIMSKI RAD

Multiplayer u Call of Duty: Black Ops 4 stavlja naglasak na taktiku u igri i nagrađuje sve stilove igranja koji doprinosee uspehu tima, a ne samo individualne performansame ili K/D racio.
Igrači mogu da kombinuju svoja znanja sa drugim igračima kako bi postali jači, činiće time tim superiornijim od bilo kog pojedinačnog igrača, što nas vraća na sinergiju.

• Igrači su postali pojedinačno jači, ali su nezaustavljivi kao tim, naročito kada strateški kombinuju svoje specijalce da rade zajedno.

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

KRETANJE IGRAČA

Tempo igre je vidljivo napredovao ali ne umanjujući brzinu igrača. Borba je taktičnija i složenija, a opet čini se da više nego ikad glatko teče.
• Black Ops 4 multiplayer nudi osnovno iskustvo bez trčanja po zidu i skokova.
• Takođe donosi novi sistem koji mora da se strateski koristi: izaberite kada ćete regenerisati svoje zdravlje dok se odmarate

Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4

ZOMBI MOD

Ako vam sve ovo nije dovoljno, Black Ops sadrži i mod kooperativne borbe protiv zombija.

Pošto se ove godine obeležava desetogodišnjica Call of Duty Zombija, Black Ops 4 nam donosi najveću ponudu ikada sa čak 3 puna Zombies nivoa.

Call of Duty Black Ops 4 Zombies IX

Call of Duty Black Ops 4 Zombies IX

BLACKOUT

Black Ops 4 uvodi potpuno novi Battle Royale mod igre pod nazivom Blackout. Blackout okuplja najveći broj igrača u istoriji franšize u borbi jedan protiv drugog, na najvećoj mapi u istoriji Call of Dutiy-a, pod Black Ops obeležijima i u poznatim okruženjima koji svi igrači vole.

Leave a comment