Objavljen tizer za Fallout 76


Fallout 76 će biti nova igra koja nam stiže iz Bethesdine kuhinje, ali neće biti klasični RPG, već nam se sprema iznenađenje. Da li će ono biti prijatno ili ne, videćemo na E3 sajmu. Ako je verovati glasinama, to će biti online survival RPG.

Fallout 76 će biti sličnija DayZ i Rustu nego svojim slavnim prethodnicima. Kada su se pojavili prvi nagoveštaji o novoj Fallout igri, mnogi su se ponadali nekom spinoffu na novoj lokaciji, u New Vegas stilu ili remasteru za Fallout 3. Ali po svemu sudeći čeka nas nešto novo.

Fallout 76 je inicijalno zamišljen kao multiplayer mod za Fallout 4, ali se dosta promenio tokom razvoja u zadnjih nekoliko godina. Kao i druge Bethesdine  igre, imaće priču i questove. Slično Falloutu 4, i ovde će biti moguće građenje i nadogradnja bunkera. Ali če akcenat biti na preživljavanju, jer se po Fallout loru Bunker 76 otvara pre ostalih, samo 20 godina nakon nuklearnog rata. Fallout 3 i 4 se dešava 200 fodina posle rata, kada se civilizacija već delimično obnovila, dok će u novom Falloutu okruženje biti negostoljubivije i survival element izraženiji.

Fallout 76 se očekuje 2019. godine a izaći će za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Leave a comment