Otkriven datum izlaska za Destiny 2 Forsaken


Destiny 2 Forsaken je vekija ekspanzija čiji je datum izlaska najavljen za 04. septembar 2018.godine i biće dostupna za Play Station 4 i Xbox One platforme, dok će PC verzija ekspanzije biti ekskluzivno dostupna na poznatoj Battle.net, Blizzard Entertainment's gejming platformi.

Potpuno otkrivanje je bilo danas u od 19h a izvesno je da se vraćamo na Reef greben – dom Awoken rase, koja je bila uništena događajima iz prvobitne Destiny's Taken King ekspanzije.

Forsaken vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete. Sa dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City)i novo oružje, oklop i Supers  opicijom za kupovinu, ova velika ekspanzija će učiniti da Destiny 2 postane još moćnija i uzbudljivija fantazija za savladati.

Destiny 2 Forsaken takođe karakteriše potpuno nova završna aktivnost. Kada pređu igru igrači će imati na raspolaganju i novi kompetitivni i kooperativni mod pod nazivom Gambit, On predstavlja novi, hibridni 4v4 mod koji spaja PvE i PvP iskustvo u objedinjenu epsku bitku, nudeći tako po nešto za sve tipove igrača.

Ovaj specijalan mod će biti dostupan na Electronic Entertainment štandu na E3 sajmu koji se održava od 12. do 14. juna u Los Anđelesu.

U paketu ponude su Destiny 2: Forsaken i Destiny 2: Forsaken – Digital Deluxe izdanje sa premijum sadržajem za PlayStation4, Xbox One i PC.

Leave a comment