Pumped BMX Pro-opis


Pumped BMX Pro je arkadna igra u kojoj ste vozač BMX bicikla. Jedini protivnik su vaši nespretni prsti i gravitacija koja u punom sjaju prikazuje ragdoll fiziku. U vratolomijama na BMX biciklu možete uživati na PC, Xbox One i Nintendo Switchu.

Igra nudi puno sadržaja. Možete da birate između petnaest vozača, da editujete bicikl, ali je udica u mapama, koje nije ni malo lako proći.

Da bi uspešno prešli mape, potrebno je da sinhronizujete položaj tela u odnosu na bicikl. Igranje sa mišem i tastaturom nije najsrećnije rešenje za ovu igru. Preko tastera W,A,S i D kontrolišete bicikl, a strelicama telo vozača. Na taj način možete raditi neke zaista fascinantne stvari. Ali nešto što sam najčešće radio, jeste razbijanje nosa u neuspešnim pokušajima.

Pumped BMX Pro padovi

Pumped BMX Pro padovi

Mape su veoma izazovne i nije dovoljno samo preskočiti prepreku, već i dobiti dovoljno ubrzanja kako bi se uspešno prebrodila sledeća, koja je izazovnija. Celu stazu gledajte kao slagalicu gde svaki deo mora da se vešto postavi.

Pumped BMX Pro vratolomije

Pumped BMX Pro vratolomije

“Gas” dajete držanjem Space dugmeta, a veoma je važno da ga pustite baš pred uzletanje, kao i da ga ponovo “date” u najvišoj tački. Tako dobijate na ubrzanju i možete prebroditi i veće prepreke.

Čak i za nespretne vozače kakav sam ja, posle početnog mučenja, igra postaje zabavna. Toliko sam se uživeo u akrobacije, da su me jagodice na prstima zabolele. Grafika je simpatična, sa šmekom kao iz nekog crtaća. Na taj način, svi padovi koje doživite, izgledaju komično. Kao kad Džeri baci Tomu klavir na glavu. On samo otrese pračinu i nastavi dalje. Tako će i igrači, posle katastrofalnog pada napraviti neki fenomenalan potez. To je čar ove igre.

 

 

Leave a comment