Tennis World Tour dobio datum izlaska


Tennis World Tour je najnovija teniska simulacija koju nam sprema razvojni tim Breakpoint u saradnji sa izdavačem Bigben Interactivom. Igra se sprema za 22. maj 2018. a izaći će za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Zamišljen kao duhovni naslednik obožavane Top Spin četvorke od 2K Gamesa iz 2011. godine, Tennis World Tour je kreiran od strane tima koji je u prošlosti već radio igre sa Top Spin licencom i koji voli i poštuje beli sport.

Po rečima dizajnera Pjer Andrea (Pierre André), tim je već godinama želeo da kreira novu tenisku igru, ali nije postojala odgovarajuća tehnologija. Ali sada, zahvaljujući tehnološkom napretku, Tennis World Tour će pokušati da bude ultra realna simulacija o kakvoj se ranije samo maštalo.

Benoa Klerk (Benoît Clerc), direktor u Bigben Interactivu, naglašava da će ovo biti igra za prave ljubitelje tenisa, sa količinom detalja i sadržaja koji bi trebalo da zadovolji sve istinske fanove ovog podžanra sportskih simulacija.

Što se tiče igračke postave, Tennis World Tour će sadržati više od trideset teniskih zvezda iz ženske i muške konkurencije, uključujući Karolinu Vozniacki, Anželik Kerber, Garbin Murguzu, Nika Kirgiosa, Aleksandra Zvereva, Džona Iznera, Gaela Monfisa i prvu zvezdu muškog tenisa, Rodžera Federera, koji se nalazi i na omotu igre. Interesantno je da će se u zavisnosti od zemlje na omotu menjati pozadinski likovi igrača, dok će centralno uvek biti Federer.

Tennis world tour razne verzije omota

Tennis world tour razne verzije omota

Vidi se da u postavi nedostaje mnogo poznatih igračica i igrača ali developeri daju mogućnost da se kasnije ova lista proširi.

Leave a comment