The Culling zatvoreno alfa testiranje


The Culling, koji je predstavljen prošle nedelje je malo Rust a malo Running Man: 16 igrača ostavljenih na tropskom rajskom ostrvu sa ničim osim resursa za međusobno tamanjenje i 20 minuta vremena da to učine. Igru razvija Xaviant, studio koji stoji iza igre Lichdom: Battlemage. Čini se da će biti ubitačno dobra zabava, iako je igra u vrlo ranoj fazi razvoja, što nas dovodi do glavne stvari. Najavljenja je zatvorena alfa, a svi zainteresovani mogu se prijaviti preko linka.

“Pokretanje zatvorene alfe dozvoliće zajednici da ima aktivnu ulogu u razvoju igre The Culling” izjavio je osnivač i CEO Xavianta, Michael McMain “Povratne informacije koje dobijemo iz testova će osigurati da isporučimo pouzdano i balansirano iskustvo kakvo igrači zaslužuju.”

Razlika između zatvorene alfe i zatvorene bete je prilično maglovita, ali se čini da je prvenstveno stvar u smanjenu očekivanja, što znači da će beta raditi razumno dobro u većini slučajeva, dok se za alfu smatra da je uspešna ako vam ne upali računar.

The Culling Gameplay

The Culling Gameplay

U konkretnom slučaju, Xaviant traži pomoć oko “stress-testiranja serverske infrastrukture i otkrivanja drugih problema koji su nam možda promakli” pre puštanja Early Accessa na Steamu. Studio je pojasnio da učestvovanje u alfi neće automatski dozvoliti i kopiju Early Access izdanja, i zamolio je da svi koji žele da učestvuju u testiranju predhodno provere da li ispunjavaju minimalne hardverske zahteve.

The Culling hardverski zahtevi

  • Operativni Sistem: 64-Bit OS neophodan: Win7 SP1, Windows 8.1, or Windows 10
  • Procesor: Intel Core i3 560 / AMD Phenom2 X4 945
  • Memorija: 4 GB RAM
  • Grafička karta: DX11 GPU with 1GB VRAM: NVidia GTX 460/ AMD Radeon 5850
  • DirectX: Version 11
  • Mrežna konekcija: Širokopojasna Internet veza
  • Prostor na disku: 8 GB slobodnog prostora

The Culling će kao Early Access izaći 8.marta 2016. godine, po ceni od $15/£15, sa popustom od 10% u periodu od 8. do 17. marta 2016. godine.

Leave a comment