Ori and the Blind Forest


Ori and the Blind Forest Definitive Edition dodaje opciju za igranje na tri različite težine, a biće izdat za Windows 10 kao i za Xbox One.

Ori and the Blind Forest je izašao za PC i Xbox One 11.marta 2015. godine i trenutno pobrao simpatije igračke publike. Ova poprilično teška platformska igra je krenula u pobednički pohod na nagrade, među kojima je poslednja na samitu D.I.C.E. 2016.

Kako je došlo do odlaganja očekivanog izlaska u jesen 2015. godine, Definitive Edition će izaći tačno godinu dana posle originala: možete ga očekivati na obe platforme 11. marta 2016. godine.

Ako ste vlasnik originalne verzije igre, možete da je nadogradite na Definitive Edition, mada se Microsoft još nije izjasnio o cenama.

Nova edicija ima dosta novog sadržaja i opcija, uključujući i mogućnost igranja na tri različita nivoa težine. Lak nivo težine je za one koji su bili frustrirani preciznim kretanjem po platformama iz originala, dok je težak nivo dodatno komplikuje igranje i uključuje jedan život sa nemogućnošću puštanja snimljenih pozicija.

Takođe je dodata cela nova oblast nazvana Black Root Burrows, koja istražuje prateću priču Narua. Sa opasnostima koje se javljaju u novim sredinama, dolaze i nove veštine, poput trčanja koje se može poboljšavati i napada bombama. Ove nove veštine možete koristiti bilo gde u igri.

Ori and the Blind Forest Screenshot 2

Ori and the Blind Forest Screenshot 2

Pozorišni Mod daje obožavaocima mesto gde mogu da gledaju sve filmove iz igre kad god požele, kao i da gledaju konceptne crteže i materijal snimljen iza scene. Na kraju, Definitive Edition takođe podržava prenos snimljenih pozicija između Windows 10 i Xbox One.

Izvor: vg247.com

Leave a comment