Battleborn open beta


Da bi se spremili za Battleborn Open Beta, poslušajte o čemu se radi. U dalekoj budučnosti, borite se da spasete poslednju zvezdu u univerzumu. Imate na raspolaganju 25 heroja – svakog sa potpuno različitim karakterima, moćima i načinu igranja – kako bi krenuli u priču punu akcije ili borbu 5 prema 5 u Competitive Multiplayer mečevima. Doživite razvoj igre dok dobijate nivoe koji otključavaju nove heroje, odeću, Helix mutacije i još mnogo toga u Battleborn Open Beti.

Battleborn Open Beta – Osnove:

Kada počinje? Od 8. do 18. aprila 2016. godine

 • 8. april 2016. godine od 19h CET – PS4
 • 13. april 2016. od 19h CET – PC i Xbox One
 • Open Beta se završava 18. aprila u 16h CET

Platforme: PS4, PC i Xbox One

PS4 BETA IGRAČI: Igrači na PS4 koji učestvuju u Open Beta, kao znak zahvalnosti dobijaju prvi Battleborn DLC i trenutni pristup u Alani čim igra izađe. Takođe, imaće pristup Battleborn heroju, Tobyju, za vreme Open Bete.

Kada se igra može skinuti:  Skidanje će biti moguće od  6. aprila 2016.

 • PS4 – 7.4.2016.godine od 2h CET
 • PC – 6.4.2016.godine od 19h CET
 • Xbox One –7.4.2016.godine od 2h CET

Veličina za preuzimanje:

 • PS4: 8.5GB
 • PC: 12GB
 • Xbox One: 11GB
Battleborn Borba

Battleborn Borba

Gde skinuti igru: Battleborn Open beta će biti dostupna preko PlayStation Network, Steam, i Microsoft Store. Open Beta se može skinuti direktno sa prodavnica, bez korišćenje kodova.

Gde će biti dostupna: Battleborn Open Beta će biti dostupna u celom svetu.

Battleborn heroji: Battleborn ima veliki broj heroja sa kojima možete igrati, nih 25,  a taj broj će rasti sa  pet dodatnih, posle izlaska igre.. U Open Beti, kreće se sa 7 heroja a ostali se otključavaju napredovanjem i završavanjem misija. U međuvremenu, evo kratkog opisa heroja sa njihovim glavnim odlikama: Napad, Odbrana i Podrška.

Sistem napredovanja: Doživite Battleborn napredovanje na više nivoa za vreme trajanja Open Bete. Bez obzira da li igrate Story Mod ili Competitive Multiplayer Modove dobijaćete iskustvene poene koje možete koristiti za privremena Helix poboljšanja kao i za stalna poboljšanja u Command Nivoima i Character Nivoima.

 • Helix: Za vreme pojedinačnog meča u Competitive ili Story epizodi, svaki nivo koji dobijete aktivira nove mogućnosti za Helix poboljšanja – sve do desetog nivoa. Svaki nivo daje dve mogućnosti poboljšanja i ona se resetuju na početku svakog meča ili epozode, što znači da ćete moći da kreirate svoh heroja na osnovu trenutnih potreba.
 • Character Nivoi: Svaki karakter napreduje što ga više igrate, sve do 15tog nivoa. Character Nivo ostaje trajan kroz sve modove, za razliku od Helix poboljšanja. Sa povećanjem Character Nivoa otključavaju se Mutacije, koje predstavljaju dodatna poboljšanja u Helix meniju. Što je veći Character Nivo, više Helix poboljšanja, možete da otključate za tog heroja.
 • Command Nivoi: Command Nivo ostaje na svim modovima i svim karakterima sa kojima igrate. Svaki meč koji odigrate(ne računajući one sa botovima) i svaka epizoda u okviru priče dodaje vvam XP koji vodi do poboljšanja Command Nivoa. Napredovanjem u Open Beti dobijate nove likove, opcije za opremu, sve do Command Nivoa 100.

Leave a comment