Two worlds 3


Two Worlds III kreće sa razvojem, dok Two Worlds II dobija veliko poboljšanje u vidu novog endžina i novih DLC-jeva. TopWare Interactive i Reality Pump studio  sa zadovoljstvom objavljuju da posle mnoštva nagrada i prodaje više od deset miliona kopija, kreću da rade na trećem nastavku poznatog RPG serijala.

Two Worlds 2 Art 1

Two Worlds 2 Art 1

Two Worlds III je trenutno u konceptualnoj fazi i predviđa se razvoj od 36 meseci. Još jedna dobra vest za sve ljubitelje RPG igara je da se sprema veliko poboljšanje po pitanju endžina za Two Worlds II, jer će biti više nego potrebno zbog planova koji postoje. Ove godine će izaći osam novih mapa za multyplayer i dva potpuno nova DLC-ja za jednog igrača, Call of the Tenebrae i Shattered Embrace.
Prvi DLC, pod nazivom Call of the Tenebrae biće dostupan sredinom 2016. godine i fokusiraće se na povratak Heroja u Antaloor, gde će biti svedok šokantnog DarPhalovog ubistva. Ubice su nikada do sada viđena rasa odvratnih, pacolikih stvorenja poznati samo po imenu “Odabrani”, koji kontrolišu misterioznu, snažnu novu magiju. Njihova genocidna zavera predstavlja pretnju svim živim stvorenjima u Antalooru, a na Heroju je da nađe način da ih spreči.
Ažurirani endžin će omogućiti igranje na Linuxu i Steam OSu, kao i mnogo veći nivo detalja krajolika i karaktera, HD-GUI, veći broj unapređenja i drugih dodataka.
Za više informacija o prvom single-player DLCu za Two Worlds II, Call of the Tenebrae, i ostalim interesantnim stvarima koje se dešavaju u ovom univerzumu, posetite njihov zvanični sajt.

Leave a comment