Call of Duty Black Ops 4 sumiranje nakon E3-ja


Kao sumiranje nedavno održanog E3 sajma, najpopularnijeg eventa u svetu gejminga ne treba da zaboravimo i jednu od najpopularnijih franšiza današnjice, Call of Duty.

Activision je najavio da novi nastavak za PS4, PC i Xbox One izlazi 12.oktobra pod nazivom Call of Duty: Black Ops 4. Za 14 godina postojanja franšize, Black Ops 4 će biti prvi naslov koji neće sadržati singleplayer kampanju, već će se fokusirati na multiplayer, zombie mod i battle royale mod poznatiji kao Blackout, a izdavač je izjavio i da će ovaj naslov sadržati još mnogo dodatnih novina, ali da će se i značajno razlikovati od svojih prethodnika.

Multiplayer segment igre, na čemu je fokus same igre prikazan je u novom eksplozivnom traileru i opisan je kao ,,najambiciozniji” od svih u serijalu. Trejler možete pogledati ispod:

PC verzije igre će biti dostupna na Battle.net platformi, koja je dobro poznata igraćima Blizzard-ovih igara kao što su World of Warcraft, Hearthsrone i mnoge druge.

Novi battle royale mod, pod nazivom Blackout će krasiti najveća mapa u čitavom serijalu.

Detalji koji su otkriveni su da će se Zombie mod imati tri dela (mape). Na traileru se vidi da će igračima će biti na raspolaganju četiri nova lika i to Šarlot, Bruno, Diego i Šo, koji su jedinstveni u pogledu gameplay-a i opreme koju poseduju. Nakon izlaska igre, planirana je i druga mapa čija radnja se odvija na Titaniku pod nazivom Voyage of Despair.  Treća mapa o kojoj se manje zna zove se Blood of the Dead.

Ali što se mapa tiče definitivno je najviše pažnje je skrenula najveća u serijalu i to u novom battle royale modu Blackout. Igrači će moći da upravljaju vozilima kao što su kamioni, džipovi, helikopteri i mnoga druga.

Trailer za Blackout pogledajte ovde:

Official Call of Duty®: Black Ops 4 Zombies – IX

 

 

Leave a comment