Conan Exiles


Conan Exiles je nova igra sa najpoznatijim Varvarinom koja nas očekuje u leto Gospodnje 2017. Konan će još jednom biti na testu u ovoj igri preživljavanja, gde će inicijalno, u Early Access fazi biti kreirano oko 53 kvadratnih kilometara mapa, koje će pokrivati visoravni, pustinje i močvare Cimerije a ta brojka će se do datuma izlaska povećavati. Za sada je sigurno da će igra izaći za PC, dok se još ne zna za koje će konzole takođe biti izdata. Funcom, studio koji sprema ovu igru, već ima iskustva sa svetom Konana Varvarina jer je napravio i Age of Conan: Hyborian Adventures.

Conan

Conan

Conan Exiles će biti igra kod koje je fokus na igranju sa više igrača na javnim ili privatnim serverima, mada će postojati i kampanja za jadnog igrača. Biće moguće da se borite ili sarađujete sa drugim igračima kako bi zajedno podigli naseobinu. Cilj dizajnera je da imate osećaj da se borite za opstanak u svakom trenutku. Možete gajiti useve, sakupljati hranu i ojačavati utvrđenja, kako bi mogli odbiti napade drugih plemena i osvajati nove teritorije.

Igrači će imati prilike da koriste razna oružja, i kako nema klasa, neće morati da budu određeni nivo kako bi mogli da ih koriste. Na taj način se želi stvoriti osećaj slobode i individualnosti. Po pričama dizajnera, biće to vrlo krvava avantura, gde će igrači moći da izvade srca svojih protivnika i ponude ih kao žrtvu Bogovima. Koliko će biti krvava možemo i da zamislimo na osnovu trejlera.

Leave a comment