Cyberpunk 2077 je izašao!


Cyberpunk 2077, najnoviji projekat CD PROJEKT RED-a i jedan od najisčekivanijih naslova zadnje decenije, posle nekoliko odlaganja, danas je pušten u prodaju! Svet Noćnog Grada nas očekuje, a kako će igra izgledati možemo videti u najnovijem trejleru.

U Cyberpunk 2077, igrači preuzimaju ulogu plaćenika V u futurističnom megalopolisu Night City. Gradom u koji dolazite vladaju korporacije a ljudi su opsednuti tehnologijom i kibernetskim modifikacijama. Zaplet će biti oko prototipa implanta koji daje neku vrstu besmrtnosti. U toku avanture, sretaćete razne likove, uključujući i rokera Johnny Silverhanda (koga igra Keanu Reeves). Osobine lika će se nadograđivati različitim kibernetskim  pomagalima, bez kojih će problemi na koje nailazite biti nerešivi. Mnogo se prašine diglo oko ove igre. Kako se radi o jednom kolosu, koji če sigurno ostaviti trag na igračkoj sceni, preporučujem svima da mu posvete dovoljno vremena, Zadnja CD PROJEKT RED igra, The Witcher 3, sigurno je jedna od boljih igara naše generacije, tako da očekujem korak napred sa Cyberpunkom.

Cyberpunk 2077 je dostupan za PC preko GOG.COM, Steam i Epic Games Store, kao i za Xbox One, PlayStation 4 i Stadia. Igra će biti dostupna za Xbox Series X|S i PlayStation 5 konzole. GOG.COM i Steam verzije omogućavaju streaming preko NVIDIA GeForce NOW.

Za više informacija o igri, možete pratiti  Facebook, Twitter, ili posetiti njihovu web stranu cyberpunk.net.

Leave a comment