eFootball PES 2020 novosti


eFootball PES 2020 će u toku sledeće godine imati besplatne dodatke vezane za evropsko prvenstvo EURO 2020. Konami je danas objavio ekskluzivno partnerstvo sa UEFA zahvaljujući kojem je ovo omogućeno

UEFA EURO 2020 eFootball PES 2020

Zahvaljujući ovom partnerstvu, igra će na startu imati preko 50 nacionalnih selekcija, uključujući evropskog prvaka Portugal. To znači da će igra imati nacionalne dresove, grbove i sve igrače koji će učestvovati na prvenstvu.

Osim ovoga, Konami će kreirati UEFA eEURO 2020 eturnir sa top 16 reprezentacija koje će se takmičiti za titulu prvaka Evrope. Turnir će se održati u Londonu, u vreme između polufinala i finala stvarnog turnira u fudbalu.

Još jedna novost jeste potpisivanje partnerstva sa italijanskom Serijom A. Njihov zvanični grb, trofej i ostale propratne stvari biće dostupne u igri. Miralem Pjanić je predstavljen kao eFootball PES ambasador. Njegov lik će biti na omotu igre u Evropi.

PES 2020 Miralem Pjanić

eFootball PES 2020 će od 10. septembra biti dostupan na Steamu, PlayStation 4, i Xbox One (Amerika/Evrope/Azija) a 12. septembra u Japanu. Pre-order je već moguć za standardnu i legendarnu verziju.

Leave a comment