King's Bounty 2-najava


King's Bounty 2 je nastavak kultne strategije koja je juče dobila prvi trejler. Potezne borbe u kombinaciji sa RPG elementima i teškim moralnim odlukama nas očekuju sledeče godine, kada King's Bounty 2 izađe.

Raste opasnost od misteriozne bolesti koja se pojavila u kraljevstvu Antara, kvareći zemlju i ljude. Izbeglice iz pogođenih oblasti stižu u kraljevstvo Nostria, što dovodi do nestašice hrane. Zaraženi lutaju zemljom, ostavljajući haos i razaranje za sobom. Odluke koje igrač donese uticaće na sve, dok se Antara sprema za veliki sukob.

U igri možete odabrati jednog od tri ponuđena lika, gde svaki ima specifične karakteristike. Borbe se neće odvijati na ravnom polju, već će precizno predstavljati teren preko koga se krećete na mapi. Uveden je i line of sight, tako da će borbe biti zanimljivije ali i zahtevnije. Za razliku od prethodnih delova gde je pogled bio izometrijski, ovde će biti iz trećeg lica. Stripoliki dizajn je zamenjen ozbiljnijim i realnijim.

Još se ne zna precizan datum izlaska, ali se se očekuje da bude u toku 2020. godine. Igra će izaći za PC, Play Station 4 i Xbox One. Za više informacija, možete pratiti zvaničnu stranu igre.

Leave a comment