Fable Legends


Fable Legends

Fable Legends

Očekivali smo da Fable Legends, Lionheadov free-to-play nastavak Fable RPG serijala, izađe pre kraja godine. Kao i svima koji su budno pratili napredak na njihovom sajtu i nama je jasno, od toga nema ništa. Studio je dao izjavu da je igra ispala mnogo veća nego što se očekivalo, tako da će i dalje ostati u zatvorenoj beta fazi.

“Fable Legends se polako sklapa i biće izuzetno zabavan. Ali mislimo da ga možemo napraviti još boljim. Zato smo odlučili da produžimo sa zatvorenim beta testiranjem kako bi videli povratnu reakciju igrača i ispravili nedostatke koji mogu da naprave razliku između dobre i izuzetne igre. Ovo znači da Fable Legends neće biti pušten u otvorenu betu do Božićnih praznika, kako je ranije najavljeno” rečeno je iz Lionhead studija na sajtu FableLegends.com.

“Da budem iskren, nismo očekivali da će Fable Legends biti toliko veliki. To je jednostavno najambicioznija igra koju smo ikada napravili u Lionheadu. Kreirali smo jedinstven i inovativan multiplayer doživljaj koji We’ve built a unique and innovative multiplayer experience combining RPG and RTS gameplay which allows you to play, and use your gear seamlessly, across Xbox One and Windows 10. On top of this, we’ve built a beautiful new world full of grand stories and adventures. And it’s taking more time than we thought.”

Plan je da se uvede 100,000 novih igrača u zatvorenu betu i na tome se upravo radi, a da se u otvorenu betu uđe u proleće 2016. godine. Ako ste zainteresovani za testiranje zatvorene beta verzije, možete podneti zahtev na Fable Legends websajtu, ali je  Lionhead upozorio da će prioritet biti dat onima kji su najduže čekali. Što se tiče samog datuma izlaska igre, još se ništa ne spominje.

Leave a comment