Battlefield 5


Battlefield

Battlefield

Do sada je otkriveno vrlo malo informacija o izlasku najnovijeg Battlefield 5 dela, ali su se na netu pojavilile različite pretpostavke o tome. Ulje na vatru dolio je direktor finansija u Electronic Arts (EA)  Blake Jorgensen izjavom da se u 2016. godini planira “još jedan Battlefield naslov”.

Po pisanju n3rdabl3.co.uk, Jorgensen je pomenuo da se novi “‘Battlefield naslov” očekuje oko Božića 2016. godine:

“Verujem da smo rekli kako nam je cilj da svake godine izbacimo pucačinu kao jednu od glavih igara. Jasno je da je ove godina to bio Star Wars Battlefront a sledeće će to biti novi Battlefield naslov. Spremamo novo Battlefield iskustvo u Q3 FY 2017 i još jedan Star Wars projekt koji vodi dinamični kreativni tim na čelu sa Jade Raymondom i Amy Hennig. “

 Međutim, ova izjava ne potvrđuje da se ovo odnosi na očekivani “Battlefield 5”. Neki su ranije pretpostavili da je možda reč o “Bad Company 3” ili nekom Battlefield spinoffu poput “Hardline”. Međutim , SegmentNext piše da je najverovatnije reč o “Battlefield 5”  pošto je Visceral Games izdao “Battlefield Hardline” ove godine i malo je verovatno da će izdati još jednu sledeće. Takođe, poslednja glavna igra “Battlefield 4,” je izdata pre dve godine od strane DICE, tako da je verovatnije da baš “Battlefield 5” bude sledeći na listi za izdavanje.

Ranije je  pisano da će “Battlefield 5” biti sa vojnom tematikom a na sa lopovima i žandarmima. Takođe je rečeno da će biti ekskluziva za konzole nove generacije, tako da PC zaljubljenicima ostaje samo da se nadaju da će videti ovaj naslov na svojim ljubimcima.EA tek treba da potvrdi sve glasine i otkrije zvanične detalje o igri.

Leave a comment