Final Fantasy XV i Sims 4


Final Fantasy XV je smešten u uzbudljiv svet gde se fantazija i realnost dodiruju, Svet u kome Princ Noctis i njegovi saborci kreću na epsko putovanje u kome će prijateljstvo, ljubav i strahovi biti stavljeni na test. Igrači će saznati Noctisovu sudbinu u ratu protiv carstva Niflheim.

Square Enix je u saradnji sa Electronic Artsom i Maxisom, studiom koji stoji iza Sims serijala, omogućio da ekskluzivni sadržaj iz Simsa bude ubačen u  Final Fantasy XV verziju za Windows. Od izlaska igre 6. marta, pa do 1. maja, svako ko kupi PC verziju Final Fantasy XV preko  Origina, otključaće jedinstvene kostime inspirisane Sim temom, sa prepoznatljivim The Sims 4 Llama i Plumbob odelom koje može nositi Noctis u single player kampanji ili avatari igrača u multyplayer ekspanziji.

Evo videa koji prikazuje ove kostime:

Igrači koji naruče igru preko Origina dobijaju bonus “FFXV Decal Selection,” koji sadrži veliki broj nalepnica za auto Regalia a u čast Gladiolusa, Prompta i Ignisa. Ovaj ekskluzivni sadržaj nije samo ograničen na Final Fantasy XV za PC, jer od 8. marta svi vlasnici The Sims 4 mogu da skinu odeću princa Noctis Lucis Caeluma za svoje avatare kako bi proslavili izlazak Final Fantasy XV za Windows.

Ako želite da isprobate igru pre njene kupovine, možete besplatno skinuti demo. On Vam omogućava da odigrate celo prvo poglavlje i da se upoznate sa tutorijalom i početnim zadacima na Eosu, pre nego što igra izađe na Steamu, Originu i Microsoft Storeu i Humble Bundleu 6.marta 2018.

Leave a comment