Geralt Beli Vuk u Soulcalibur 6!


Iako se Geraltova prića u Witcheru završila sa zadnjom ekspanzijom The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, on je prerastao samo jednu franšizu. Njegovo legendarno baratanje mačevima i magijom prelazi u dobro poznati borilaćki serijal Soulcalibur 6.

Još jedna lepa vest za sve Witcher fanove je da će se u novom Soulcaliburu 6 pojaviti i Kaer Morhen, čuvena tvrđava u kojoj se obučavaju vešci iz škole Vuka. To će biti jedna od arena u kojoj će se održavati borbe.

Soulcalibur 6 Geralt screenshot

Soulcalibur 6 Geralt screenshot

Zahvaljujući saradnji između CD Projekt Reda i Bandai Namcoa, Geralt će zadržati borbeni stil na koji smo navili u serijalu o Witcheru. Mačevanje u kombinaciji za napitcima i magijskim znacima će se koristiti i u Soulcaliburu. Čak je i glumac koji se pojavljuje u trilogiji i ovde angažovan, a čuje se prepoznatljiva muzička tema “Hunt or be Hunted”.

Soulcalibur 6 će izaći za PC, Play Station 4 i Xbox One, Igra izlazi u toku ove godina, ali se još ne zna precizan datum. Osim lika Geralta iz Rivije, pojavljuju se još šest drugih likova, a više detalja o svima možete pročitati na zvaničnoj stranici igre.

 

Leave a comment