Ghost of Tsushima Director’s Cut izlazi za PC


Ghost of Tsushima Director’s Cut dolazi na PC. Još jedna Play Station ekskluziva će se naći na monitorima PC igrača od 16.maja 2024., Ghost of Tsushima Director’s Cut je akciono-avanturistička igra smeštena u feudalni Japan. Protagonista Jin Sakai je odgajan i obučavan po samurajskim načelima. Njegov svet je uništen kada Mongolska invazija porazi samurajsku vojsku njegove domovine na ostrvu Tsushimi. Suočen je sa teškom odlukom: da poštuje tradiciju i običaje svog vaspitanja i vodi borbu koju ne može da dobije, ili da skrene sa samurajskog puta kako bi zaštitio ostrvo i njegove ljude po svaku cenu.

PC verzija igre uključuje kompletnu igru, ekspanziju Iki island, i kooperativni online multiplayer Legends mod. Tokom protekle godine, tim u Nixxes-u vredno je radio kako bi preneo Sucker Punch in-house engine tehnologiju na PC i implementirao PC karakteristike poput otključanih frejm-rejtova, različitih grafičkih podešavanja i predefinisanih postavki, kao i prilagodljivih kontrola miša i tastature. Sa podrškom za ultrawide monitore, igrači mogu uživati u prostranom terenu i drevnim znamenitostima sa filmskim vidnim poljem. Ghost of Tsushima Director’s Cut na PC-u je potpuno optimizovana za rezolucije 21:9 i 32:9, i čak podržava rezolucije od 48:9 za triple monitor setupe.

Verzija za PC-u koristi najnovije tehnologije za poboljšanje performansi. NVIDIA DLSS 3 i AMD FSR 3 su dostupni sa opcijama za skaliranje i generisanje frejmova. Takođe je podržano i Intel XeSS skaliranje, a ako hardver ima dovoljno prostora, može se koristiti NVIDIA DLAA ili FSR 3 Native AA za dodatno poboljšanje kvaliteta slike.

Igra na PC-u takođe nudi  podršku za kontrolere. Može se koristiti Steam Input za premapiravanje i prilagođavanje periferija korisničkom izboru. Za intenzivnije iskustvo, može se koristiti PlayStation DualSense kontroler sa haptičkim povratnim informacijama i adaptivnim okidačima, kako bi se osetila napetost pri natezanju luka i udarce mača.

Ghost of Tsushima Director’s Cut za PC :

Ekspanzija na Iki Ostrvu – U ovoj ekspanziji, Jin otkriva nove lokacije, likove i neprijatelje na misterioznom ostrvu. Ostrvo Iki je divlja, bezakonita zemlja pljačkaša i kriminalaca. Jin će morati da primeni sve svoje veštine kako bi pobedio neprijatelja i spasio Iki.

Legende – Inspirisan japanskim narodnim pričama i mitologijom, ovaj kooperativni multiplayer doživljaj sastoji se od misija priče za dva igrača i misija preživljavanja za četiri igrača, kao i kompetitivnog mod Rivali za dva igrača. Izaberite jednu od četiri klase: Samuraj, Ronin, Lovac ili Ubica i igrajte sa prijateljima ili preko online uparivanja.

Kurosawa mod – Doživite igru u crno-beloj tehnici sa efektima filmskog zrna, kao i japanskim dijalozima i engleskim titlovima. Ovaj mod je inspirisan filmovima legendarnog reditelja Akire Kurosawe.

Leave a comment