Izašao Fallout 76


Fallout 76 je novi naslov u jednom od najdužih i najomiljenijih RPG serijala u istoriji igara. Izašao je 14.novembra i već podigao toliko prašine, da će se o tome pričati još dugo. Još pre izlaska igre, igrači koji su instalirali Beta verziju nisu mogli da je deinstaliraju zbog baga u Bethesda.net launčeru.

Kada je igra izašla, odmah za njom je stigao i Day One Patch, veliki 54 GB. Sve ovo ne uliva previše nade da su programeri u Bethesdi ispeglali sve što treba već da su pod pritiskom izbacili polu završen proizvod. Prvobitno je bilo u planu da igra izađe tek 2019. godine. Sa druge strane, možda su poslušali glasove svojih beta testera i ispravili ono što nije valjalo. Mada je najverovatnije da je menadžment svesno ušao u ovaj rizik kako bi na osnovu ponašanja korisnika došao do novih znanja o tome gde postoje problemi i šta igrači žele.

U svakom slučaju, ovo je prvi put u Fallout serijalu da igra neće biti Single Player već če akcenat biti na Multiplayer igranju. To je verovatno glavni razlog za ovakve postupke, jer je Fallout multiplejer nepoznata teritorija za Bethesdu. Kako će igrači to prihvatiti, videćemo uskoro.

 

Leave a comment