Izašao prvi trejler za seriju The Witcher


The Witcher serija, na kojoj Netflix radi zadnjih godinu dana, sinoć je na Comic Conu u San Dijegu dobila svoj prvi trejler.

Na prvi pogled mi je Geralt više ličio na Viserys Targaryena iz GoTa nego na okaljenjog borca na koga smo navikli u igrama i knjigama. Za sve ljubitelje igre će možda biti razočaranje što serija prati knjige a ne igre. Po meni je to bolji potez jer imamo veću slobodu i više materijala. U trejleru vidimo da će se pratiti priče Yennefer, Ciri i Geralta. Kako su do sada izlazili razni komentari o kostimima i budžetu, mnogi fanovi su strahovali kako će serija izgledati. Ali posle prvog trejlera, mislim da više nema dileme da Netflix ovde nije štedeo.

The Witcher Geralt

Netflix planira tri serijala, u zavisnosti od toga kako serija prođe kod publike.. Kako su knjige odlične, kvalitetnog materijala ima na pretek. Nadam se da će ga pravilno iskoristiti. Sada čekamo sledeći trejler i objavu datuma početka emitovanja The Witcher serije. Ako ne bude nekih iznenađenja, trebalo bi da u avanturama Geralta uživamo tokom ove jeseni.

 

Leave a comment