Marvel’s Avengers: A-Day


Marvel’s Avengers je akciona avantura koju možete igrati sami ili co-op sa još tri prijatelja. Igra će izaći 15.maja 2020. godine za PC, Stadiu, Xbox One i Play Station 4.

Igra počinje takozvanim A-Danom, kada Kapetan Amerika, Iron Man, Hulk, Crna Udovica i Tor otvaraju novi hi-tech štab Osvetnika u San Francisku. Tada pokazuju i svoju novu letilicu koju napaja eksperimentalni izvor energije. Slavlje se pretvara u katastrofu, sa ogromnim razaranjima. Avengeri se rasturaju, optuženi za ovaj događaj. Pet godina kasnije, Superheroji su odmetnici a svet u haosu. Njihovo ujedinjenje je jedini spas za čovečanstvo.

Marvel’s Avengers će imati filmsku priču, upotpunjenu adrenalinskom akcijom po kojoj je studio Crystal Dynamics poznat. Igrači će krenuti na epsko putovanje, u cipelama omiljenih junaka.

Igrajte originalnu Marvel’s Avengers priču

Marvel’s Avengers omogućava igračima da uđu u likove omiljenih super heroja Kapetana Amerike, Iron Mana, Hulka, Crne Udovice i Tora. Svaki lik imaće svoju priču, protkanu Marvelovim heroizmom i dobročinstvom. Kampanje će biti sa sinle-player i co-op misijama.

Marvel’s Avengers A-Day

Marvel’s Avengers A-Day

Prihvatite svoje moći

Otključajte moćne veštine i novu opremu kako bi postali najbolja verzija Najmoćnijih Heroja na Zemlji. Kada to kombinujete sa originalnim, fanovima omiljenim izgledom, dobijate neograničene mogućnosti za izmenu.

Igrajte Online

Do četri igrača mogu da brane Zemlju od svih pretnji. Priča će se protezati preko nekoliko godina, bez slučajnih loot kutija ili  pay-to-win scenarijima. Svaki novi superheroj ili novi region će se dodavati u igru bez dodatnih plaćanja.

Leave a comment