Spyro Reignited Trilogija izlazi za PC


Zmaj Spyro je prošle godine imao veliki povratak u Spyro Reignited Trilogiji, koja je izašla za konzole. Ove godine, tačnije 3. septembra, igre će se pojaviti i za PC i Nintendo Switch konzolu.

Spyro će po prvi put poleteti na PC računarima preko Steam-a kada Activision Publishing, izbaci ovu dinamičnu kolekciju igara u blještavom 4K ruhu. Trilogija se sastoji od Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon.

Ponovo pravljena od skice, Spyro Reignited Trilogija sadrži uzbudljiv i nostalgičan gameplay u kome fanovi godinama uživaju, sa preko 100 nivoa, i nekim dobro poznatim likovima.

Spyro Reignited Trilogija

Spyro Reignited Trilogija

Trilogija uključuje i poboljšan izgled okoline, remasterovan zvuk, unapređene kontrole, novo osvetljenje i sinematike. Za prebacivanje igre na PC biće zadužen studio Iron Galaxy.

Igraći će doživeti trilogiju prepunu sitnim detaljima, osveženu modernom gameplay mehanikom, sa glatkim prelazima kamere. Za više informacija, posetite njihov sajt ili ih pratite na Twitteru @SpyroTheDragon ili na Facebooku i Instagramu pod @Spyro.

Leave a comment