Mass Effect Legendary Edition


Mass Effect  Legendary Edition je osvežena trilogija koja će sadržati sve delove Mass Effecta i preko 40 DLCova. Njen izlazak se očekuje 14.maja za PC, Xbox One, PlayStation 4. Igra će moći da se igra i na konzolama nove generacije, Xbox Serije X i PlayStation 5.

BioWare planira da ažurira teksture, modele, efekte i ostale tehničke stvari kod sve tri igre. Cilj im je da modernizuju originalne igre, kako bi novi igrači ali i zaljubljenici originalne trilogije mogli da uživaju na najbolji mogući način. Komandant Šepard će se vratiti svojim avanturama u kojima će igrači imati bolju rezoluciju, broj frejmova i vizuelne efekte. Osim tehničkih karakteristika, igra će sadržati i nova oružja, oklope i drugu opremu.

Na žalost, korumpirani su izvorni kodovi za DLC Pinnacle Station koju je rađen za prvi deo trilogije. Ovaj DLC nije radio BioWare, već Demiurge Studios.i kada je krenuo rad na Legendarnoj Ediciji, utvrđeno je da su fajlovi loši. Kako bi trebalo oko šest meseci da se sve isprogramira iz početka, odlučeno je da se ovaj DLC ne uvrsti u Mass Effect  Legendary Edition

I dalje se čeka izlazak četvrtog dela Mass Effecta. Rad na njemu je u početnim fazama, i nema dovoljno informacija o igri. Dok čekamo, Mass Effect  Legendary Edition će dobro doći da se podsetimo starih avantura i spremimo za nove. Na Steamu već možete kupiti igru, za simboličnu sumu od 60 evra, Da li je cena preterana, vreme će polazati.

Leave a comment