Objavljen datum izlaska za PES 2019


PES 2019, najnoviji deo najpoznatije fudbalske simulacije koju izbacuje Konami Digital Entertainment B.V. izaći će 30.avgusta za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Ambasador i glavna zvezda FC Barcelona, Philippe Coutinho, biće na naslovnoj strani, dok je potvrđeno da će specijalno izdanje biti sa jednim od najpoznatijih engleskih fudbalera svih vremena. Dejvidom Bekamom.

Igrači će u PES 2019 moći da iskuse jedinstveni način igre Kutinja, Bekama, i mnogih drugih fudbalera, U prvom planu je bilo uvođenje niza novih osobina i veština kako bi se podigla individualnost igrača na viši nivo i omogućilo bolje kretanje igrača na terenu (Magic Moments).

PES 2019 Beckham

PES 2019 Beckham

Takođe, još jedna od novina u PES 2019 je značajno uticanje umora na performanse i ponašanje igrača i novi način šutiranja, zahvaljujuči poboljšanoj fizici lopte, poziciji igrača i lopte što dodatno poboljšavautisak o igri. Postizanje golova u PES 2019, uz novu proslavu gola, udruženo sa novim animacijama publike, biće spektakularnije nego ranije.

PES 2019 Coutinho

PES 2019 Coutinho

Očekuje se poboljšanje u grafici zahavaljući softveru za vizuelne efekte ‘Enlighten’ i 4K HDR kroz celu platformu, bolje ‘Global Illumination’ osvetljenje i senke u realnom vremenu, još bolji detalji kod publike i stvarne teksture trave, a tu je i povratak popularnog efekta snega.

Najveći redizajn je u u MyClub sekciji, budući da potpuno novi sistem kartica vodi do niza revolucionarnih promena u načinu kako igrači prave svoje timove. MyClub igrači mogu lakše da pronađu igrača sa visokim perfomansama, uključujući i legendarne igrače i Igrača nedelje kojem se privremeno poboljšala statistika koja se temelji na stvarnim mečevima.

Igrači PES 2019 mogu očekivati novi interfejs menija, koji se dinamički ažura kako bi fanovi mogli da čitaju najnovije vesti o PES-u iz same igre.

 

Leave a comment