Shadow of the Tomb Raider je zvanično objavljen!


Shadow of the Tomb Raider je upravo dobio svoj prvi oficijalni “The End of the Beginning” trejler. Kreiran od strane tima veterana koji dugo rade na Tomb Raider igrama u Eidos-Montrealu, uz pomoć ljudi iz Crystal Dynamicsa, igra će biti u prodaji od 14. septembra 2018. Platforme na kojima ćemo igrati najnoviju avanturu Lare Kroft su  Windows PC/Steam, Xbox One X i PlayStation 4.

U Shadow of the Tomb Raider, Lara mora savladati smrtonsonu džunglu, zastrašujuće grobnice, i istrajati u svojim najmračnijim trenucima. Njen cilj je da spase svet od Majanske apokalipse, i u toj misiji postaje Tomb Raider na kog smo navikli.

I u ovom naslovu će glas Lari davati Camilla Luddington, koja je udahnula život u naslov koji je 2013. ponovo pokrenuo Tomb Raider serijal, kao i u drugi deo iz 2015. godine, Rise of the Tomb Raider.

U četvrtak, 26.aprila, Square Enix je primio fanove, novinare i influensere iz sveta igara na događaj koji se odigravao u Montrealu, lonfonu i Los Anđelesu kako bi bili prisutni momentu koji je od Lare Kroft stvorio Tomb Raidera.

Za više informacija možete posetiti njihovu stranicu TombRaider.com.

Shadow of the tomb raider

Shadow of the tomb raider

Leave a comment