Izlazi nova ekspanzija za Destiny 2-Warmind


Warmind je najnovija ekspanzija za Destiny 2, koja je svoje predstavljanje imala 24. aprila na Twitch kanalu. Ljubitelji ove igre mogu da očekuju izlazak Destiny 2: Warmind 8. maja, a ovaj DLC će biti dostupan za PC, PlayStation4 i Xbox One.

Nova ekspanzija odvodi Anu Bray, za koju su Guardiani mislili da je davno izgubljena, na crvenu planetu, ispod ledenih glečera, u potrazi za Raspućinom. Cela eklspanzija će se odvijati na lokaciji Hellas Basin na Marsu, a glavni protivnici biće rasa Hive.

Warmind

Warmind

Očekujte i nove misije i aktivnosti a Warmind ekspanzija donosi i neke važne promene u PvP modu igre, novo oružje i opremu.

Destiny 2: Warmind

Destiny 2: Warmind

Takođe, dolazak ekspanzije označava početak treće sezone gde nas očekuje mogućnost stvaranja privatnih mečeva, više prostora u vaultu, a igrači dobijaju besplatno Crucible mape i mape iz Curse of Osiris. U septembru, kada će se obeležiti godinu dana postojanja igre, stižu nove kolekcije sa opremom, izmene u slotovima za oružja i dosta toga što će biti naknadno otkriveno.

Vlasnici Sony PlayStation4 će prvi imati mogućnost da probaju nova oružja i oklope namenjene Lovcima, Worlocima i Titanima,  dok će vlasnici PCja i Xbox One morati da sačekaju. Activision daje prednost PlayStation platformi koja ima ekskluzivnost do jeseni 2018. posle čega najavljuju sadržaj i na drugim platformama.

Leave a comment