Nabavite besplatno svoju kopiju The Witcher: Enhanced Edition


The Witcher serijal o Vešcu Geraltu je po mom mišljenju najbolji RPG serijal koji postoji. Studio CD Projekt Red je razvijao lik Belog Vuka uz pomoć knjiga Andžeja Sapskovskog i stvorio pravo remek delo.

Ako niste probali ove igre, ili želite da dođete do originalnih igara, sada je pravi trenutak. Na GOGu možete doći do prvog dela iz serijala, i to do poboljšane verzije. Međutim, put do igre nije pravolinijski, već morate prvo instalirati Gwent: The Witcher Card Game. Kako je i ona besplatna, to nije velika žrtva.

Kada skinete Gwent, imate mogućnost da preko ove strane dođete do svoje besplatne kopije. Za sve ljubitelje RPG žanra, ovaj serijal je nezaobilazan. Zato dođite do vaše kopije na vreme.

Iako je The Witcher: Enhanced Edition igra iz 2007. godine, i dalje je interesantna. Serijal je sa svakim delom postajao sve bolji, da bi vrhunac dostigao u The Witcher 3: Wild Hunt-u

Zbog velike popularnosti knjiga i igara, Netflix je na sebe preuzeo zadatak ekranizacije Geraltovih avantura. Očekujemo spektakl, gde će u prvom serijalu biti osam epizoda od po sat vremena. Serija će biti bazirana na knjigama, koje su fenomenalne. Po mom mišljenju su mnogo bolje od Pesmi vatre i leda ili Točka vremena.

Leave a comment