Otkrivena ekspanzija Call of Duty: WWII United front


Nakon prošlonedeljne najave Activisiona, 26.juna je otkriven novi DLC za Call of Duty: WWII za PS4. Ime mu je United Front i donosi tri nove multiplayer mape (Market Garden, Monte Cassino i Stalingrad), novu misiju i novo poglavlje Zombies kampanje.

Market Garden mapa je smeštena u okruženje ruralne vile u Holandiji, iznad koje se odvijala jedna od velikih vazdušhih bitki Drugog svetskog rata. Dodatak je znatno dorađen i pruža još realističnije momente iz Drugog svetskog rata koji upotpunjuju doživljaj.

Monte Cassino mapa nas vodi u Italiju, u razrušeno selo kod manastira Svetog Benedikta gde se odigrala poznata Bitka za Rim, a i Staljingrad mapa je rađena na tlu još jedne poznate i najduže bitke Drugog svetskog rata. Podeljena na dva dela povezana uskim prolazima, a na obe strane dominiraju snajperi.

Dok multiplayer mape otkrivaju Evropu, nova singleplayer War Mode misija pod nazivom Operation Supercharge nas vodi nas na sever Afrike, u Tunis. Saveznici skaču padobranima i pokušavaju da preuzmu selo koje su okupirali nacisti. Igrače očekuje uzbuđenje: zauzimaće zalihe, uništiti most i preuzimati utvrđenja.

Nazi Zombies će dobiti nastavak svoje priče unutar vlastite kampanje pod imenom The Tortured Path, sa novim likom koji putuje kroz tri nove lokacije kako bi preneo mač imperatora Barbarosse.

DLC bi na PC i Xbox One trebalo da stigne mesec dana kasnije, kad istekne ekskluzivni period na PlayStationu.

Leave a comment