MXGP PRO-opis


MXGP PRO je najnovija simulacija motokros trka, koja nam stiže iz radionice Milestone S.r.l.,poznatog studija specijalizovanog sa vozačke simulacije. Ovog puta krećemo u osvajanje šljunkovitih staza i kroćenje fizike.

MXGP PRO grafika

MXGP PRO grafika

Na početku igre možete birati izgled vozača i motora. Najpoznatiji proizvođači su na okupu, Honda, Kawasaki, Yamaha i dr. Kada odaberete svoje ime, nacionalnost i sve ostalo, počinje zabava.

Izbor motora

Izbor motora

Kako ne koristim gamepad, već miša i tastaturu, bilo mi je potrebno neko vreme da uđem u štos. Strelicama ubrzavate, usporavate i skrećete, dok se W,A,S i D tasteri koriste za položaj vozača na motoru. Da bi uspešno savladali rampe i krivine, neophodno je da se motor i vozač usklade i to je udica ove igre.

MXGP PRO staza

MXGP PRO staza

U igri je akcenat na realističnom ponašanju motora. Možete podešavati sve do sitnih pojedinosti. Dizajneri su imali pomoć nekih profesionalnih vozača kroserica, poput Tony Cairolija, Tim Gajsera i Gautier Paulina. Ovo može biti interesantno zagriženim vozačima motora. Meni je bilo bitno samo da ne završim sa nekim spektakularnim lomom.

Postoji veliki broj modova igre. Ako na primer želite karijeru, na početku birate sponzore koji vam omogućavaju bolje delove za motor. Neki sponzori zahtevaju određeni broj Fame poena koje stičete pobedama.

MXGP PRO početak trke

MXGP PRO početak trke

Grafika je izvanredna, Unreal endzin 4 radi posao perfektno. Staza, okruženje, ponašanje motora, sve vas vuče da odigrate još jednu trku…još samo ovaj zadatak…

MXGP PRO je naslov koji bi trebalo da proba svaki ljubitelj motora i moto trka. Meni je igra bila teška, jer ne igram često simulacije vožnji, ali za vičnije igrače, koji poseduju gamepad, ovo će biti prava poslastica.

Zahvaljujem se ComputerLandu koji mi je obezbedio da probam ovaj naslov. Najnovije igre možete kupovati na njihovom web shopu a informacije o njihovim aktivnostima pratiti na Instagram profilu.

Leave a comment