Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za PC


Izlaskom Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za Xbox One, Nintendo SwitchTM i PC preko Steam-a, fanovi i igrači počevši od danas mogu ponovo da dožive igračke devedesete. Dolaskom Crash Bandicoot N. Sane Trilogije na nove platfrome, prvi put će se na njima igrati tri originalne igre – Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped

Za dan lansiranja Crash Bandicoot N. Sane Trilogije, Activision Publishing, Inc. deo kompanije Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ ATVI) nam donosi nove nivoe Stormy Ascent and Future Tense, bez dodatne naplate.

Zloglasni nedovršeni nivo Stormy Ascent iz originalne igre Crash Bandicoot igračima daje mogućnost da krenu na opasno putovanje kroz olujnu noć, u kojoj se nalaze Crashovi najopasniji neprijatelji, sve do zidina zastrasujućeg dvorca. Stormy Ascent je lansiran 2017. godine isključivo za PlayStation prodavnicu. Sada ce igrači na svim platformama diživeti zabavu ovog remasterivanog i brutalno teškog nivoa, koji je napravljen da izazove najajče igrače.

Vlasnici Crash Bandicoot N. Sane Trilogije. Za PS4 se može skinuti Stormy Ascent bez dodatne naplate iz PlayStation prodavnice. Ljubitelje franšize ce se obradovati da su developeri dodali dodatne poteškoće Crash Bandicoot 3: Warped’s Future svetu koji će kako se čini predstavljati izazov i najbržim i najspretnijim igračima. Igrači će moći da dodaju rakete, uništavaju robote i izbegavaju lasere u novom nivou „Future Tense”.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Steve Young, director finansija u Activision je izjavio: “Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je najprodavanija, remasterovana kolekcija u istoriji PS4 i uzbudjeni smo što Crash dolazi na sve platforme. Crash je uspeo da premosti jaz izmedju generacija, nama je čast da nastavimo njegovu zaostavštinu, tako što ćemo fanovima omogućiti da igraju remasterovanu triologiju na svim platformama.”

Trilogija donosi preko 100 nivoa za istraživanje, nove dijaloge za koje su glasove pozajmili popularni glumci i mnogo toga još…Ako volite platformere, od danas bacite pogled na Steam prodavnicu.

Leave a comment