Peticija da se Nioh portuje za PC


Nioh je PlayStation 4 ekskluziva koja je nedavno izašla i pokupila sjajne kritike. Na žalost, u njoj su mogli da uživaju samo igrači sa PS4, ali se PC zajednica potrudila da to promeni.

Peticija da se Nioh pojavi i za PC se pojavila na  Change.org, Ove peticije se nekada mogu isplatiti. Cilj je da se dostigne 15.000 potpisa a sada je broj potpisnika veći od 11.000.

2012. godine se pokrenula peticija da Namco Bandai naslov Dark Souls, koji je u to vreme bio dostupan samo za PlayStation 3 i Xbox 360, izbaci i za PC. Peticija je izazvala veliko interesovanje, dovoljno da izdavač igre, Namco Bandai, komentariše peticiju. Dark Souls je izbačen i za PC godinu dana kasnije i imao je vidno povećanje prihoda.

Peticija  “Dajte Nioh za PC” može lako da bude ostvarena, ako se vidi kakav su uspeh imale konzolne ekskluzive koje su stigle i na PC. 2015. je Capcom izbacio predhodno konzolnu ekskluzivu, Dragon's Dogma: Dark Arisen na PC. Igra je postala jedna od najbrže prodavanih igara koje je Capcom izbacio za PC.

Leave a comment