Plants vs Zombies Garden Warfare 2


Plants vs Zombies Garden Warfare 2 u Severnoj Americi izlazi 23.februara 2016. godine za PC, kao i za Xbox One i PlayStation 4 konzole, a za određeni period, članovi koji imaju Origin Access i EA Access mogu da ga igraju pre dana izlaska.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Članovi će moći da skinu celu igru od danas, 18.2.2016. godine i da krenu u borbu, gde su prvi put u istoriji serijala, zombiji osvojili Periferiju a biljke su u napadu. Krenite u ofanzivu sa biljkama u novim modovima, uključujući i Herbal Assault mod za 24 igrača, ili sakupite zombije i branite se od biljaka u koperacijskom modu za četri igrača, takozvanom Graveyard Ops. Pokrenite se na akciju sa šest novih klasa i preko sto vrsta biljaka  zombija iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Doživite nove načine igranja, uključujući Backyard Battleground – masivnu, interaktivnu sredinu koja vas povezuje sa svim mapama i modovima od početka igre. Sve se ovo dešava na totalno novim mapama koje su ispunjene humorom i svojim ličnim pečatom, čineći na taj način da  Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 postane najveći, najluđi i najbolji shooter.

The Play First  proba daje članovima deset sati igranja Plants vs Zombies Garden Warfare 2. Vreme ističe samo kada je igra uključena. Ako želite da sačuvate svoje vreme, proverite da li je igra isključena kada završite sa igranjem. Ako nastavite sa igranjem i posle dana izlaska, 23. februara, sačuvaćete sve što ste postigli u ovom probnom periodu, a dobijate i Player Loyalty Nagrade. EA Access i Origin Access članovi takođe štede 10% ako kupuju digitalnu verziju Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, kao što je slučaj i sa drugim EA digitalnim kupovinama. Više informacija možete naći na oficijelnom sajtu igre.

Leave a comment