Post-apokaliptični narativni RPG Broken Roads


Nezavisni studio Drop Bear Bites, u partnerstvu sa Versus Evil, sa ponosom otkriva da njihov predstojeći izometrijski RPG Broken Roads dolazi na Steam, Xbox Series X|S i Xbox One 14. novembra.

Broken Roads je RPG koji donosi istraživanje, stratešku poteznu borbu i smislene filozofske izbore u potpuno novo australijsko postapokaliptično okruženje. Broken Roads vešto spaja tradicionalne i potpuno nove elemente RPG igranja sa sistemom bez klasa koji nudi skoro neograničene mogućnosti razvoja karaktera izgrađene oko četiri filozofije: humanističke, utilitarističke, makijavelističke i nihilističke. Štaviše, igra predstavlja igračima originalni moralni sistem: Moralni kompas koji vidi da opcije dijaloga i odluke o traženju utiču na filozofske sklonosti lika i teške odluke koje donose na tom putu i ​​na njih utiču.

Sve lokacije Broken Roads-a su autentične rekreirane iz tima koji posećuje gradove i znamenitosti u Zapadnoj Australiji i pravi fotografije, video i audio snimke kako bi to bilo što istinitije. Štaviše, čak i atmosferski zvučni zapis igre koji je komponovao Tim Sanderlend je sastavljen od instrumenata napravljenih od svakodnevnih predmeta koji igrici donose potpuno jedinstven i prepoznatljiv ton.

„Sa Broken Roads-om želeli smo da napravimo dubok, cerebralni RPG pun teških situacija koje zaista testiraju šta je igračima prijatno,“ rekao je Krejg Riči, direktor igre u Drop Bear Bites. „Takođe smo krenuli da stvorimo potpuno impresivno iskustvo zasnovano na Australiji iz stvarnog sveta, tako da je uloženo mnogo posla u stvaranje autentične vizije ove postapokaliptičke pustoši. Razbijeni putevi se možda dešavaju u prašnjavom zaleđu Zapadne Australije, ali mi želeo da osigura da ima i svoj deo saosećanja, empatije i humanosti.”

„RPG-ovi su duboko ugrađeni u Versus Evil DNK i Broken Roads je među najboljima koje smo videli“, rekao je Stiv Eskalante, generalni direktor Versus Evil-a. „Uzbuđeni smo da se spremimo da lansiramo Broken Roads masama i uvereni smo da će pogoditi fanove Disco Elisium i Pillars of Eterniti. Uživajte!“

Leave a comment