Izašao je Cyberpunk 2077: Phantom Liberty


CD PROJEKT RED je najavio da je proširenje na Cyberpunk 2077, Phantom Liberty sada dostupno digitalno na Xbox Series X|S, Play Station 5 i na PC-u preko Steam-a, GOG-a, Epic Games Store-a i GeForce Now-a.

Phantom Liberty je špijunska triler ekspanzija za Cyberpunk 2077 puna akcije, koja nudi složenu priču, novi distrikt za otkrivanje, moćno novo stablo veština, nove sporedne zadatke, oružje i predmete.

„Phantom Liberty je kulminacija dugogodišnjeg napornog rada svih naših timova,“ rekao je direktor igre, Gabe Amatangelo. „Tokom našeg prvog upada u Night City, nismo mogli da očekujemo koliko će to iskustvo uticati na nas. Od tada smo naučili mnogo, ali jedna stvar se nikada ne menja — naša strast za kreiranjem igara. Phantom Liberty je najbolji primer te strasti“.

Igrači će ponovo postati V, sajberpank plaćenik bačen u mračni svet špijuna. Oni će se ukrstiti sa novom postavom likova, uključujući veterane tajnih agenata, lukave političke igrače i krvožedne plaćenike. V će se pridružiti tajni agent NUSA-e Solomon Rid (Idris Elba) u njihovoj najtežoj misiji do sada, ispunjenoj teškim izborima i mnogo preokreta.

Phantom Liberty dovodi igrače u Dogtaun — najopasniji kvart Noćnog grada kojim vlada trgovac oružjem Kurt Hansen. Pored novih zadataka i likova, distrikt takođe nudi nove borbe sa šefovima,  i još mnogo toga za otkrivanje.

Kao deo proširenja, igrači će takođe dobiti pristup preko 100 novih artikala (vozila, oružje, odeća i sajberver), kao i potpuno novo stablo veština Relic sa jedinstvenim Relic sposobnostima, koje donose još više slobode i fleksibilnosti u izboru stilova igre .

Leave a comment